Kunstnagels

Als je je nagels langer en steviger wilt maken, kun je kiezen voor onze kunstnagelsbehandelingen. Afhankelijk van je voorkeuren kun je kiezen uit verschillende nagelstijlen. Of je nu gaat voor een natuurlijke roze poeder- of babyboomlook. Of acrylnagels met een vleugje kleur en misschien een vleugje nail art? We hebben het allemaal. Samen met onze nagelstylisten kun je een stijl kiezen die helemaal bij jou past!

Waarom kunstnagels?

Er zijn diverse redenen om voor kunstnagels te kiezen:

Nagelbijten

Nagelbijten is een gewoonte waar velen van ons mee te maken hebben gehad, en sommigen nog steeds hebben. Het resultaat? Korte, beschadigde nagels die er onverzorgd uitzien. Kunstnagels kunnen een oplossing bieden! Ze maken het niet alleen moeilijker om te bijten, maar geven je ook mooie, verzorgde nagels die je vol zelfvertrouwen kunt tonen.

Verstevigen natuurlijke nagels

Als je dunne of zwakke nagels hebt die snel breken, kunnen kunstnagels een redding zijn. Ze bieden een extra beschermlaag en zorgen ervoor dat je nagels sterk en mooi blijven, ongeacht je dagelijkse bezigheden.

Onze behandelingen voor kunstnagels

Bij Amsterdam Nail kan je terecht bij één van onze salons op de Haarlemmerdijk, aan de Singel, of op de Elandsgracht.

Gelnagels

Gelnagels zijn flexibel en lijken het meest op natuurlijke nagels. Ze worden gemaakt door meerdere lagen gel aan te brengen en elke laag onder een UV-lamp uit te harden. De resultaten? Sterke, glanzende nagels die wekenlang meegaan.

Acrylnagels

Acrylnagels zijn een combinatie van een vloeistof en een poeder die samenkomen om een hard beschermend laagje over je eigen nagel te vormen. Ze zijn sterk en duurzaam, perfect voor wie stevige nagels wilt.

Gellak

Gellak is een semi-permanente nagellak die langer blijft zitten dan reguliere nagellak. Ideaal als je het uiterlijk van natuurlijke nagels wilt behouden, maar wilt genieten van een langdurige kleur zonder chippen.

Solar nagels

Solar nagels zijn een soort acrylnagel en staan bekend om hun duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. Ze zijn ideaal voor wie een langdurige oplossing zoekt zonder regelmatig bij te hoeven vullen.

Pink powder nagels

Pink powder nagels zijn een trend in de nagelwereld. Ze bieden een natuurlijke roze basis met een witte tip, wat zorgt voor een frisse en schone look. Perfect voor wie een subtiele, klassieke look wilt.

Kunstnagels verwijderen

Als je ooit besluit je kunstnagels te verwijderen, kun je bij ons terecht. We zorgen voor een veilige en effectieve verwijdering om je natuurlijke nagels onbeschadigd en gezond te houden.

Waarom kiezen voor Amsterdam Nail?

Bij Amsterdam Nail draait alles om jou. We bieden niet alleen een breed scala aan behandelingen voor kunstnagels, maar zorgen er ook voor dat je ervaring ontspannen en plezierig is. Onze professionals gebruiken de beste producten en technieken om ervoor te zorgen dat je elke keer weer met stralende nagels vertrekt.

Bovendien begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom luisteren we aandachtig naar je wensen en geven we persoonlijk advies, zodat je de behandeling krijgt die perfect bij je past.

Dus of je nu je nagels wilt versterken, je bijtgewoonte wilt stoppen of gewoon wilt genieten van mooie kunstnagels, Amsterdam Nail staat voor je klaar.

Maak nu je afspraak en laat je handen stralen. Tot snel bij Amsterdam Nail.