Amsterdam Nail's Puntensysteem: Laat je verwennen en bespaar!

Geef jouw beloningen een boost bij Amsterdam Nail's Point - Verdien punten en bespaar op jouw volgende bezoek!

Welkom bij ons nieuwe beloningssysteem, waar we onze trouwe klanten waarderen! Met ons beloningssysteem kun je punten verdienen voor elke euro die je in onze salon uitgeeft. Deze kun je inwisselen voor exclusieve kortingen op onze professionele nagelbehandelingen. Begin vandaag nog met verdienen en trakteer jezelf op een verwenervaring terwijl je geld bespaart!

Hoe werkt het Amsterdam Nail's Puntensysteem?

  1. Verdien Punten bij Elk Bezoek: Voor elke 1 euro die jij uitgeeft bij Amsterdam Nail, verdien je 1 punt. Geniet van ons brede scala aan nagelbehandelingen en zie hoe jouw puntensaldo groeit!

  2. Wissel jouw punten in voor besparingen: verzamel 100 punten en je ontvangt een waardebon van 5 euro die je kunt gebruiken bij je volgende bezoek. Ervaar onze professionele nagelbehandelingen tegen een gereduceerde prijs!

  3. Houd je punten en vouchers bij: jouw punten zijn 12 maanden geldig, zodat je voldoende tijd hebt om ze te verzamelen en in te wisselen voor grote besparingen. Houd er echter rekening mee dat als je eenmaal een voucher hebt ontvangen, deze binnen 1 maand vervalt, dus zorg ervoor dat je deze gebruikt voordat het te laat is!

Ga aan de slag met het Amsterdam Nail's Puntensysteem

Om lid te worden van ons beloningssysteem, ga je naar onze website: www.amsterdamnail.nl en maak je daar jouw afspraak. Je bent op weg om exclusieve kortingen te ontvangen en te genieten van de beste nagelbehandelingen in Amsterdam!

Mis ons beloningssysteem niet en begin met het verzamelen van punten voor elke euro die je uitgeeft. Trakteer jezelf op een luxe nagelervaring terwijl je geld bespaart. Bezoek ons vandaag nog en ervaar het verschil!